Transport 16 lei
si gratuit peste 400 lei

Baza isofix scaun auto Migo

628,06lei

Adauga in Cos:  • Model: 106.000.00
  • Produs de: Migo

Baza cu sistem de prindere Izofix pentru toate modelele de scaun auto MIGO:

Satellite (Gruppe 0+)
Saturn (Gruppe 1)
Sirius PLUS (Gruppe 1/2/3)
Sirius (Gruppe 2/3)

Isofix reprezinta un sistem de fixare sigur si foarte usor de manevrat al scaunului copilului in vehicul, ce a fost propus in 1990 ca un sistem standard, pentru a reduce riscul accidentarii celor mici, in masina.
Scaunul este fixat de caroseria masinii cu ajutorul unor sine si poate fi instalat sau dezinstalat foarte repede, ultima metoda facandu-se prin apasarea unui buton atasat scaunului.
Sistemul Isofix ofera o buna protectie scaunului copilului/bebelusului, prin aceasta legatura fixa, in toate situatiile de impact si nu exista riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze, principalele scopuri fiind acelea de a imbunatati performantele dinamice ale elementelor de fixare a scaunului si de a reduce defectele de fixare la prezentele scaune pentru copii si bineinteles sa asigure o metoda universala de prindere a scaunelor pentru cei mici.
Avantajul sistemului ISOFIX este sistemul de ancorare si in acelasi timp reducerea rotatiei scaunului in fata folosind pivotul si canalizand astfel, o mare parte a energiei in jos in scaunul masinii.

Aceasta baza se achizitioneaza separat de scaun auto Migo:
Satellite, Saturn si Sirius

 
Comparator produse Romania Magazin Online - haine copii, jucarii copii, haine bebelusi
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Haine-copii-jucarii.ro pe ShopMania