Transport 16 lei
si gratuit peste 400 lei

Scaun auto TRIFIX Romer 2016 (Culoare: Cosmos Black)

1,664,52lei

Adauga in Cos:  • Model: 2000022670
  • Produs de: Britax-Romer

TRIFIX - sigur, usor, elegant si unic.
Certificat universal pentru utilizare in orice masina cu puncte de ancorare ISOFIX si TopTether, TRIFIX este primul scaun auto dotat cu sistemul nostru revolutionar ISOFIX+ sistem de montare– ultima noastra inovatie in materie de management al energiei.
Combinatia dintre modelul nostru patentat V-Tether si tehnologia anti-basculare reduce decisiv miscarea spre fata si miscarea de rotatie a copilului dumneavoastra, sporind decisiv gradul de siguranta.
Pe langa marginile laterale inalte, cu captuseala moale, am imbunatatit gradul de protectie al copilului dumneavoastra integrand tehnologia noastra inovatoare SI-Pad, care absoarbe energia pentru a asigura o protectie avansata in cazul impactului lateral.

Ultima noastra imbunatatire in materie de siguranta ISOFIX+ scaunele auto utilizeaza sistemul de montare ISOFIX plus V-Tether, o centura suplimentara care reprezinta un al treilea punct de ancorare, sporind stabilitatea scaunului auto.
in cazul unui accident, tehnologia noastra inteligenta V-Tether absoarbe fortele rezultate in urma impactului proportional cu cele generate in urma impactului, reducand considerabil orice miscare in fata sau orice miscare de rotatie in caz de accident.

Tehnologia SI-Pad
Mecanismul unic SI-Pad este facut din materiale care absorb energia impactului si sunt integrate in zonele critice din marginile laterale ale scaunului.
Pozitia optimizata si alegerea materialelor utilizate actioneaza ca o bariera superioara care amortizeaza impactul, pentru a proteja copilul dumneavoastra in eventualitatea unui impact lateral.

Pozitii multiple de asezare – reglarea se realizeaza fara a deranja copilul in mod inutil
V-Tether – sistem superior top tether care absoarbe energia in mod inteligent proportional cu accidentul
Eliberarea conectorului ISOFIX – se elibereaza usor din fata
Centura de siguranta cu fixare in 5 puncte ajustabila dintr-o singura miscare
Pernitele speciale pentru umeri reduc miscarea spre in fata a copilului in cazul unui impact
Husa detasabila rapid, nu mai este necesara desfasurarea si infasurarea centurilor

Grupa 1 9 – 18kg(=9m – 4y)
H W D Weight
65 cm 45 cm 54 cm 10,8 kg

         
Comparator produse Romania Magazin Online - haine copii, jucarii copii, haine bebelusi
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Haine-copii-jucarii.ro pe ShopMania