Transport 16 lei
si gratuit peste 400 lei

Page 4

Promotiile se realizeaza in colaborare cu furnizorii sau importatorii produselor, au durata de timp limitata si procent diferit de reducere in functie de Brand  in limita stocului disponibil. Promotia va fi semnalizata corespunzator prin afisarea pretului intreg cat si a pretului redus. Livrarea se va realiza prin curierat rapid in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. Pot exista situatii exceptionale, cand produsul comandat nu se mai afla pe stocul furnizorului sau a importatorului in momentul comenzii. Daca un produs comandat aflat la promotie nu se mai afla pe stoc in momentul comenzii poate fi adus pe comanda  in termen maxim de 30 de zile in limita stocului disponibil la fabrica . Pretul produselor aduse pe comanda se poate modifica fata de pretul afisat in momentul efectuarii comenzii , situatie ce vi se aduce la cunostinta  de operatorii nostri, privind modificarea termenului de livrare si / sau modificarea de pret .

Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil.

Compania si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurttimp despre eroarea aparuta

 Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica).

 

Produsele din promotie comandate online  vor avea prioritate in procesare, pentru ca o comanda sa fie valabila este nevoie de completarea corecta a formularului de comanda, in special a datelor de livrare. Adresa de livrare si numarul de telefon trebuie sa fie corecte  pentru a putea fii contactat telefonic sau prin e mail  de catre operatorii nostrii pentru confirmarea comenzii.
Prezentul regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata

 

Back
Comparator produse Romania Magazin Online - haine copii, jucarii copii, haine bebelusi
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Haine-copii-jucarii.ro pe ShopMania